Danske Studerendes Andelsselskab søger studentermedhjælper

Kursuskoordinator til Danske Studerendes Andelsselskab

Vi har brug for hjælp til at udvikle og levere vores kurser. Vi laver blandt andet bestyrelseskurser for elever og studerende, der sidder i bestyrelser på deres institutioner, samt kurser for kollegiebestyrelser med fokus på beboerdemokratisk udvikling. Derudover har vi en række andre projekter orienteret mod at gøre livet bedre for elever og studerende i Danmark.

Hvis du interesserer dig for elev- og studenterindflydelse, og er en ørn til at udvikle, organisere, og eksekvere workshops, kursusforløb og events, så tilbyder vi det ideelle studiejob. Vi er en lille organisation i rivende udvikling og arbejder i et ungt, dynamisk og til tider lidt hektisk miljø med masser af plads til selvstændighed og faglig udvikling.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet bestå af:

  • At udvikle vores kursussektor. Både de eksisterende kurser (og dem der er på tegnebrættet) skal hele tiden udvikles og gøres mere relevante for vores samarbejdspartnere og kursister. Både indholdet og rammerne for kurserne skal udvikles løbende, og der skal udvikles helt nye typer kurser til nye målgrupper.
  • Projektstyring af kurserne. Du vil som udgangspunkt være den primære ansvarlige for kursets planlægning, afholdelse og økonomi
  • At sælge kurser til uddannelsesinstitutioner, kollegier, potentielle kursister m.m. Du skal have overblik over kontakter og stå for database, mails og telefonisk kontakt.
  • At arrangere og facilitere kurser med styr på alle de praktiske detaljer, sørge for at alle har en god oplevelse med kurset og at alt spiller i løbet af kurset eller workshoppen.

Om dig
Du er i gang med en videregående uddannelse, men det er mindre vigtigt præcis hvilken faglig baggrund du har. Du er nysgerrig, lærenem og klar til at tage ansvar. Det er en fordel, hvis du har erfaring med planlægning, koordinering og kurser fra frivilligt arbejde eller tidligere erhvervserfaring. Erfaring med studenterpolitik er en fordel, men ikke et krav.

Om os
Danske Studerendes Andelsselskab er elev- og studenterbevægelsens forretningsben. DSA er ejet og drevet af 6 elev- og studenterorganisationer, og har til huse hos Danske Studerendes Fællesråd.
Projekter i DSA skal leve op til tre kriterier: de skal være økonomisk bæredygtige, komme elever og studerende til gavn og styrke elev- og studenterbevægelsen.

DSA har tre medarbejdere og du aflønnes efter HK’s overenskomst for studenter ansat i staten. Stillingen er fastsat til 15 timer om ugen.

Spørgsmål til stillingen kan rettes mod udviklingskonsulent for Danske Studerendes Andelsselskab, Jens Bonde Mikkelsen #: 6140 2555, @: jens@dsfnet.dk.

Ansøgningsfrist er fredag 30. august 2019 kl. 16, og der afholdes samtaler i de følgende uger. Ansøgning og CV sendes til job@dsfnet.dk. Start hurtigst muligt derefter.