Europæiske studenterorganisationer til maratonmøde i Prag

Hvordan definerer studerende akademisk integritet og hvad er fremtiden for Student-centered learning? Disse og mange andre emner blev diskuteret til det 83’ende Board Meeting i The European Students’ Union (ESU).


DSF sendte i uge 47 fire repræsentanter til det halvårlige stormøde i vores europæiske paraplyorganisation. Mødet bød på ny viden, tekniske diskussioner og tætte afstemninger. Vores værter SK RVŠ havde inviteret til oplæg og workshop om studenteraktivisme og europæiske universitetssamarbejder.

Med stigende priser overalt i Europa var det indlysende at et af de store emner var fattigdom blandt studerende. I Danmark mærker vi det især på madbudget mens i andre lande er det elregningen som er blevet astronomisk. Vi var derfor glade for at kunne vedtage en resolution om studerendes fattigdom.

Der var mange vigtige emner over de syv dage, men der blev også tid til lære hinanden at kende og dele erfaringer. Vores europæiske organisation skal for DSF ikke kun være en stærk stemme i EU- institutionerne og Bologna-processen, men også stedet hvor vi kan lægge grundstenen for nye samarbejder på tværs. Som studerende står vi nemlig stærkest sammen.

Del denne nyhed

Facebook
Twitter
LinkedIn

Modtag nyheder fra DSF!

Hvis du altid vil være sikker på at modtage seneste nyt fra os.

Skip to content