DSF Reception 2023

Danske Studerendes Fællesråd afholder reception d. 3. februar 2023 kl. 16.00 i Studenterhusets lokaler på Købmagergade 52

Vi byder velkommen til det kommende forretningsudvalg i DSF, der tiltræder den 1. februar 2023. Her tiltræder Esben Bjørn Salmonsen som forperson, Maria Køpke som levevilkårspolitisk næstforperson, Lauge Lunding Bach som uddannelsespolitisk næstforperson, Victor Roslyng-Jensen som organisations og international ansvarlig og Michella Ravn Søndergaard som menigt medlem af forretningsudvalget.

Derudover skal vi sige farvel og tak til 3 fra det afgående forretningsudvalg. Det drejer sig om forperson Julie Lindmann, uddannelsespolitisk næstformand, Mick Scholtka og international ansvarlig, Jacob Blasius.

Har du spørgsmål vedrørende receptionen eller vil du sige et par ord, så kontakt Victor Roslyng-Jensen på victor@dsfnet.dk eller 28194503.

Vi håber meget på at se dig!

Del denne nyhed

Facebook
Twitter
LinkedIn

Modtag nyheder fra DSF!

Hvis du altid vil være sikker på at modtage seneste nyt fra os.

Skip to content