Genopslag: Danske Studerendes Fællesråd søger ny studentermedhjælper

Vil du være med til at arbejde for bedre uddannelser og gode vilkår for tusindvis af studerende? Er du klar til at tage ansvar, har masser af gåpåmod og kunne du tænke dig et job i et ungt, dynamisk og afvekslende miljø? Så er det måske dig vi er på udkig efter.

DSF mangler hænder til organisationens ’maskinrum’, hvor arbejdsopgaverne er afvekslende, og hvor du, sammen med det øvrige sekretariat, er medvirkende til at skabe de bedste betingelser for DSF’s politiske arbejde. Du vil særligt have ansvar for DSF’s visuelle udtryk på de sociale medier, i trykte materialer samt på vores hjemmeside. Desuden vil du være med til at udvikle indholdet til vores sociale medier. Derfor er erfaring med grafisk design et stort plus.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet bestå af:

  • Udarbejdelse og design af opslag til sociale medier
  • Layoutopgaver i InDesign
  • Korrekturopgaver
  • Vedligeholdelse og udvikling af hjemmeside
  • Løbende projektarbejde i samarbejde med de andre ansatte på sekretariatet
  • Opgaver i forbindelse med den daglige gang på sekretariatet

Om dig
Vi søger en studentermedhjælper, som gerne har tidligere erfaringer med grafisk design. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Adobes programmer (InDesign, Photoshop mv.). Der vil ligeledes et par gange om året være opgaver, hvor du skal hjælpe til med at oversætte fra dansk til engelsk, så vi forventer, at du har gode skriftlige engelskkundskaber. Som person er du selvstændig, samarbejdsvillig og har lyst til at være en del af en social arbejdsplads med plads til humor og højt til loftet.

Vi tilbyder
En stilling på 15 timer om ugen. Hverdagen er fleksibel, så det kan tilpasses dit studie, og du er selv med til at udvikle dine arbejdsområder, i samarbejde med sekretariatslederen. Du vil blive en del af et mindre sekretariat med stort udsyn, fleksibilitet og mulighed for selv at præge dit arbejde. Dit daglige arbejde vil i høj grad foregå i et teamwork med de fem medlemmer af DSF’s forretningsudvalg, der alle er studerende samt sekretariatets øvrige ansatte. Du vil have mulighed for at være med i en frokostordning og vi har fælles morgenmad en gang om ugen samt en ugentlig kagedag.

Du aflønnes efter HK’s overenskomst for studenter ansat i staten.

Om DSF
Danske Studerendes Fællesråd er en interesseorganisation for studerende på lange videregående uddannelser i Danmark og vi repræsenterer via 20 medlemsorganisationer ca. 170.000 studerende. Vi arbejder for bedre uddannelser og levevilkår for studerende. DSF sekretariat ligger på Jernbanegade 4 i København V.

For flere oplysninger om stillingen kontakt DSF udviklingskonsulent Aja Lykke Heinze på 20629622 eller aja@dsfnet.dk. Ansøgning og CV sendes til aja@dsfnet.dk mærket ”Studentermedhjælper”.

Ansøgningsfrist er d. 26. september. Der afholdes samtaler d. 29. september.
Ansættelse er hurtigst muligt og senest den 1. november.