STUDENT TIL KOMMUNIKATION & KAMPAGNE

Dømmer du om en karriere inden for politiske organisationer; NGO-verdenen eller fagbevægelsen?

Så har vi et fedt studenterjob lige i hjertet af København.

Danske Studerendes Fællesråd er foreningen for Danmarks 165.000 studerende på de videregående uddannelser. Hos os kommer du til at arbejde med unge kolleger og aktive politisk-valgte unge.

Du får en portefølje af vigtige, reelle arbejdsopgaver med tilhørende ansvar – selvfølgelig med professionel backup og sparring.

I den nærmeste fremtid kan dine arbejdsopgaver fx blive:

  • Planlægning & deltagelse på Folkemødet
  • Udarbejdning af fast indhold til Facebook og Instagram
  • Kommunikation til kampagner og events
  • Undervisning i kommunikation på vores medlemskurser
  • Pressekontakt til medierne
  • Leverandør af sprælske idéer til politiske happenings

Listen er hverken hugget i granit eller udtømmende – vi sammensætter dine opgaver ud fra dine ønsker og dine særlige evner. Det er dog et must, at du kan arbejde med video + indhold til SoMe.

Din baggrund kan være mange ting, men kommunikation, journalistik eller grafik/multimedie er oplagt. Har du været i aktive miljøer med frivillige eller unge, er det et kæmpe plus.

Vi har en studenterstilling til 15 timer om ugen. Vi har brug for, at du kan placere arbejdstiden 2-3 dage om ugen på vores kontor lige ved Rådhuspladsen, således at du i høj grad dækker dagtimerne ind sammen med vores student på det politiske område. Du kan begynde snarest.

Kontakt sekretariatsleder Rasmus Lindboe, rasmus@dsfnet.dk, 42724090, hvis du er nysgerrig. Eller vores politiske konsulent Sofie Löfdahl Nielsen, sofie@dsfnet.dk, 60731138.