Fremdriftsreformens problemer

I denne uge starter genforhandlingerne af fremdriftsreformen for tredje gang. I den forbindelse har vi i DSF lavet et katalog, der indeholder alle fremdriftsreformens mange problemer og negative konsekvenser.

På torsdag d. 10 september mødes vi med uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen, inden han skal til møde med forligskredsen, hvor vi vil præsentere vores katalog, og prøve at tale ministeren til fornuft. Det er nødvendigt, at vi sikrer reelle løsninger for studerende, så studerende fremadrettet kan færdiggøre deres uddannelse uden et kæmpe tidspres, og samtidig få en uddannelse af høj kvalitet. I DSF håber vi, at politikerne viser, at de er klar til at tage ansvar for reformen og afskaffer den totalt.

I forbindelse med at Esben Lunde Larsen har påbegyndt drøftelserne om at få fremdriftsreformen ændret, har vi oprettet en Thunderclap, hvor vi vil vise, at de studerende bakker op om en total afskaffelse af fremdriftsreformen, og at det ikke er i orden, at der bliver skåret yderligere ned. Hvis du har lyst til at give din mening til kende, og hjælpe os med at lægge pres på politikerne, så vis os din støtte på Thunderclap.