Klima & Bæredygtighed

Som samfund står vi overfor en klimakrise. DSF mener, at Danmark skal gå forrest ved at implementere løsninger baseret på relevante forskere og eksperters arbejde. Der er brug for politisk handling på alle niveauer.

Vi som studerende på landets videregående uddannelser har også et ansvar og må gøre vores del for at bidrage til de nødvendige forandringer, for at bekæmpe klimakrisen. Vi mener, at alle har ret til en fremtid med et stabilt klima og gode levevilkår. Derfor mener vi, at nuværende politiske beslutningstagere i højere grad skal tage ansvar for at indføre tiltag, der kan vende denne udvikling.

Uddannelse for Bæredygtig Udvikling

DSF er med i partnerskaberne for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling (UBU). Her arbejde vi sammen med 80 andre organisationer for at finde fælles bæredygtige løsninger inden for alt fra uddannelse til forskning til drift af institutioner. 

I september 2022 udgiv vi rapporten På vej mod uddannelser for bæredygtig udvikling, hvor mulighed og barriere inde for området blev klarlagt. 

Students Organizing for Sustainability International

I 2019 grundlagde DSF sammen med National Union of Students, Students Organizing for Sustainability International – også kendt som SOS International. Formålet har lige siden været få studenterorganisationer på tværs af landegrænser til at samarbejde om bæredygtighed.  

Modtag nyheder fra DSF!

Hvis du altid vil være sikker på at modtage seneste nyt fra os.

Skip to content