Kurser & workshops

DSF tilbyder en bred vifte af kurser som både kan fungere som opkvalificering af større eller mindre grupper, og for mere eller mindre garvede studenterpolitikere. Vi skræddersyr oftest oplæg, som passer til den enkelte medlemsorganisation.

DSFs kurser er gratis for medlemsorganisationerne, og vi bestræber os på at finde så kompetente oplægsholdere som muligt. Vores netværk af oplægsholdere strækker sig bredt, men består mest af folk, der har været, eller er, aktive i elev- og studenterbevægelsen. Nogle gange indhenter vi også eksterne oplægsholdere til vores nationale kurser.

Bestil kursus

Hvis du og din organisation er interesseret i at høre mere eller bestille et kursus, så tøv ikke med, at kontakte sekretariatsleder Rasmus Lindboe

Måske mangler I viden inden for? 

  • Kampagneplanlægning
  • Ledelse af frivillige
  • Akkreditering
  • Boligpolitik
  • SU-systemet
  • Finansloven
  • Sociale medier og kommunikation

Trygge Fællesskaber på Studiet

Trygge fællesskaber på studiet 
 
Kataloget trygge fællesskaber på studiet er et redskab til dig som studerende, der ønsker at skabe en positiv forandring i dit studiemiljø og i de fællesskaber, du er en del af. Heri kan du få inspiration til hvordan man kan holde en meningsfuld workshop for dine medstuderende. Måske er du tutor, ansvarlig for jeres fredagsbar eller med i en projektgruppe på studiet, uanset hvilke fællesskaber du er en del af, kan kataloget her anvendes. 
 
Der er 8 forskellige øvelser, samt begreber og redskaber, som eksempelvis bystandertraining, der kan klæde dig og dine medstuderende på til at gøre en positiv forskel for de fællesskaber, I er en del af. Øvelserne i kataloget kan tages ud enkeltvis og på bare 20 minutter kan man nå rigtigt langt – men der er også længere programforslag i kataloget. 
 
DSFs medlemsorganisationer kan gratis få en oplægsholder ud til at facilitere en workshop eller klæde nogen på til at holde deres egen! For at høre mere om det kan man kontakte vores sekretariatsleder Rasmus Lindboe
Kataloget kan helt gratis downloades her på vores hjemmeside. Det findes både på dansk og engelsk og er mest printervenligt i A5 format. 
 
Du kan benytte følgende link, hvis du ønsker at downloade den engelske version af kataloget: https://www.dsfnet.dk/wp-content/uploads/2024/02/Kopi-af-Trygge-faellesskaber-paa-studiet-FINAL.pdf

Modtag nyheder fra DSF!

Hvis du altid vil være sikker på at modtage seneste nyt fra os.

Skip to content